Lahjakortti voidaan toimittaa sähköpostilla tai voit tulla ostamaan omasi paikan päältä. Lahjakortti maksetaan etukäteen MobilePaylla. Lahjakortti lähetetään kun maksu on perillä. Paikan päältä ostettuna maksuvälineenä käy myös käteinen ja kortti. Miinan Hierontakeidas sijaitsee Hausjärven Monnissa.

Ilahduta lahjakortilla!

Toimi näin

1.Valitse minkä lahjakortin haluat ostaa, täytä sekä lahjakortin saajan tiedot sekä omat yhteystietosi

2. Lähetän sinulle puhelinnumerosi perusteella MobilePayn kautta maksupyynnön (vaatii että käytät MobilePayta)

3. Lahjakortit lähetetään saajalleen haluamanasi ajankohtana tai lahjakortti voidaan lähettää sinulle sähköpostiin jolloin voit itse antaa tai lähettää lahjakortin saajalleen.

4. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

5. Jos tuntuu siltä, että haluat tilata lahjakortin puhelimitse niin tämäkin onnistuu: p. 050 336 1011. Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 8-17. Jos minulla on asiakas, en pysty vastaamaan vaan soitan sinulle takaisin kun vapaudun.


Tilaan seuraavan lahjakortin
Lahjakorttimallivaihtoehdot:


Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, joka on käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta. Hieronta mm. laukaisee erilaisia jännitystiloja, helpottaa kipuja, vilkastuttaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa ja tätä kautta edesauttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Olet tervetullut myös jos olet raskaana!


Päähieronnassa keskitytään päänahan ja ohimoiden alueille ja osana käsittelyä hierotaan myös niskan alue. Hoito tehdään vaatteet päällä selinmakuulla, halutessasi saat päällesi painopeiton lisäämään rentouttavaa vaikutusta. Hoitoon kuuluu kupillinen kahvia, teetä tai tuoremehua hoidon jälkeen.

45min. 50€


Säärien, pohkeiden sekä jalkapohjien hieronta jalkakylvyllä ja kuorinnalla. Hoitoon kuuluu kupillinen kahvia, teetä tai tuoremehua hoidon jälkeen.

60 min, 65€


Kuumakivihieronnassa yhdistetään hieronta ja lämpöhoito. Hieronta tehdään normaaleilla hierontatekniikoilla siten, että hieronnan välikappaleena on lämmin/kuuma basalttikivi. Hoitoon kuuluu kupillinen kahvia, teetä tai tuoremehua hoidon jälkeen.

45 min, 55€


Koko vartalon kevyt klassinen hieronta naisille, valitsemallasi eteerisellä öljyllä (laventeli, eukalyptus, sitruuna, piparminttu jne.) Hoitoon kuuluu kupillinen kahvia, teetä tai tuoremehua hoidon jälkeen.

60 min, 60€

Jalkaporekylpy johon saat valita haluamasi eteerisen öljyn suolan joukkoon. Säärien, pohkeiden ja jalkapohjien kuorinta suola-oliiviöljyllä sekä hieronta. Lopuksi virkistävä jalkavoide. (60min)

Niskan, kallonpohjan ja pään hieronta erilaisilla rentouttavilla ja jännityksiä laukaisevilla otteilla joissa on vaikutteita intialaisesta päähieronnasta. (30min)

Hoidon päätteeksi sinulle on varattu 15min omaa aikaa jonka voit viettää nauttien kahvia, teetä, tuoremehua tai vettä.

90 min, 95€


Tältä näyttää painettu lahjakortti. Sähköpostilahjakortti voidaan yksilöidä haluamasi näköiseksi. Olen myös graafinen suunnittelija ammatiltani =)