Niskat jumissa? Päätä särkee? Kunnon lihaskäsittelyä vai ihanaa rentoutusta? Varaa aika klassiseen hierontaan!

Teetkö näyttöpäätetyötä ja niskaa särkee? Harrastatko urheilua ja jalat tuntuvat tukkoisilta? Onko elämäsi stressaavaa ja koko keho tuntuu jännittyneeltä? Hieronta auttaa monenlaisiin vaivoihin ja sillä on useita hyviä vaikutuksia sekä kehoon että mieleen. Varaa aikasi hierontaan jo tänään.


Ota hetki aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi. Toivotan Sinut sydämellisesti tervetulleeksi Miinan Hierontakeitaalle.

Koulutettu hieroja Miina Pietilä

Kastso tästä palvelut ja hinnasto


Peruutukset:

Aika tulee perua viimeistään 24h ennen hoidon alkua!
Peruuttamattomista ajoista, sekä alle 24h peruutetuista tai siirretyistä ajoista veloitetaan 50% hoidon hinnasta!

Varatun ja perumattoman tai alle 24h ennen aikaa perutun hieronnan summa on maksettava saman päivän aikana kuin hieronta-aika olisi ollut.

Sairastapauksissa veloitukseton peruutus on mahdollista viimeistään 12h ennen varattua aikaa.

Viime hetkellä peruutettu tai kokonaan peruuttamaton aika olisi ollut toiselle hoitoa haluavalle asiakkaalle tarpeellinen enkä enää ehdi tarjoamaan aikaa muille.

Hieroja voi peruuttaa asiakkaan ajan ja tarjota uutta aikaa ilman perusteltua syytä. Käytännössä aikasi perutaan vain sairastapauksessa tai muusta yllättävästä pakottavasta syystä.

MAKSUVÄLINEET:

Maksuvälineinä käy käteinen tai kortti sekä työnantajien edut (Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi). Myös sarjakortit on maksettava kerralla, laskutusmahdollisuutta ei ole.


HIERONTA

HYVINVOINTI

HIERONTAETU

HYVINVOINTI